Sarjakuvataiteilijat Milla Paloniemi ja Pentti Jarla ovat eronneet

Milla Paloniemi kertoo pariskunnan erosta Instagram-tilillään. 

Sarjakuvataiteilijoiden Pentti Jarlan sekä Milla Paloniemen parisuhde päättyi Paloniemen Instagram-päivityksen mukaan tiistaina 4. syyskuuta. Paloniemi kertoo, ettei eroon liity "sen kummempaa draamaa".

Paloniemi tunnetaan Kiroileva siili -sarjakuvistaan ja Jarla puolestaan Fingerpori-sarjakuvasta. Pariskunta antoi alkuvuodesta haastattelun Apu-lehdelle, jossa he kertoivat rakastuneensa oltuaan 16 vuotta ystäviä. Tunteet syventyivät alkuvuodesta 2024.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä meni kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: Ensin oltiin pitkään frendejä, sitten ihastuttiin, muutettiin nopeasti yhteen ja sitten tuli vaikeuksia, niinkuin nyt parisuhteissa välillä tulee. Molemmilla paljon menneisyyden painolastia jne. Niitä yritettiin kovasti ratkoa terapioita myöden ja jaksettiin jonkun aikaa pysyä toiveikkaina, mutta lopulta se jaksaminen vaan loppui, ikävä kyllä, Paloniemi kirjoittaa päivityksessään. 

– Iloitsimme ilon hetkistä (kuten somesta ja media-esiintymisistä nyt tosiaankin saattoi päätellä!) mutta ns "arjessa" valitettavasti yhteys toistuvasti katkesi ja kumpikin väsyi. Ei tällaiselle mitään lopulta vaan voi tehdä.

Paloniemi kertoo toivovansa entiselle kumppanilleen kaikkea hyvää ja olevansa kiitollinen kaksikon yhteisestä taipaleesta. 

– Kunnioitukseni taiteiljana häntä kohtaan ei oo missään vaiheessa hälvennyt ja katellaan josko jotain yhteistyökuvioita vielä tässä päädytään joskus tekemään, jahka saan vähän toipua, mutta ihan lähitulevaisuuden yhteiset esiintymiset on nyt peruttu. Toivon ymmärrystä tähän. 

Yhdessäolonsa aikana pari julkaisi runsaasti otoksia yhteisestä taipaleestaan muun muassa Paloniemen Instagram-tilille. Saman katon alle he kertoivat muuttaneensa alkukesästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat