Sebastian Aho paukutti kaksi rysää – haastattelussa perisuomalainen heitto

Sebastian Aho laukoi kaksi maalia, kun Carolina Hurricanes kaatoi Buffalon Sabresin 6–2 NHL:ssä.

Aho vei joukkueensa 1–0-johtoon ensimmäisessä erässä terävällä rannelaukauksella. Suomalaisen toinen osuma syntyi toisessa erässä ylivoimalla. Brent Burns laittoi vivalla komean syötön selkänsä takaa Andrei Svetshnikoville, joka puolestaan tarjoili Aholle neliön keskelle. Sentterin salamannopea kuti upposi vastustamattomasti verkon perukoille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Aholta kysyttiin ottelun jälkeen, mikä onnistui, kun maaleja syntyi enemmän kuin yksi.

– Ööö...hyviä syöttöjä, Aho sanoi empimisen jälkeen jakaen suomalaiseen tapaan kunniaa joukkuetovereille.

Myös Teuvo Terväinen oli oivalla pelipäällä, kun hänelle kirjattiin teholukemat 1+1.

Suomalaislaituri laukoi Carolinan 5–0-maalin ylivoimalla takatolpalta ja syötti Brady Skjein alivoimamaalin viimeisessä erässä.

Sebastian Aho on paukuttanut tällä kaudella 20 ottelussa komeat teholukemat 8+14. Teräväisen saldo on samaa luokkaa, hän on tehnyt 23 ottelussa tehot 11+7.

Carolinan pelit ovat kulkeneet melko vahvasti. Se on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme ja on NHL:n sarjataulukossa Itäisen konferenssin viidentenä.