Sebastian Ahon tehoilta ei riittänyt – Rangers parempi

Sebastian Aho tehokkaana – nakutti 0+2 Rangersin vieraana 1:08
Sebastian Aho tehtaili kaksi syöttöpistettä Rangersia vastaan.

Sebastian Ahon kahden pisteen ilta ei riittänyt, kun New York Rangers kampesi ensimmäisen voiton Carolinasta joukkueiden ensimmäisessä puolivälieräkohtaamisessa.

Rangers otti avausvoiton NHL-jääkiekkoliigan pudotuspelien 2. kierroksen avanneessa ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Suomen aikaa varhain maanantaina päättynyt ottelu New Yorkissa päättyi kotiyleisön riemuksi Rangersin 4–3-voittoon.

Avauserässä herkuteltiin maaleilla, kun Rangersin ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad siivitti kahdella osumallaan kotijoukkueen 3–1-johtoon. Carolinan Sebastian Aho sai syötöpisteen Jaccob Slavinin 1–1-tasoitukseen.

Toinen erä oli maaliton. Kolmannen erän alussa Hurricanes nousi maalin päähän Martin Necasin osumalla, mutta Artemi Panarin toi Rangersille jälleen kahden maalin etumatkan. Carolina kiri vielä maalin päähän Seth Jarvisin viimeisteltyä Ahon ja Brent Burnsin esityöstä, mutta rinnalle eivät vieraat enää päässeet. Näin Rangers johtaa paras seitsemästä -ottelusarjaa 1–0. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat keskiviikon puolelle Suomen aikaa venyvässä ottelussa, jälleen New Yorkissa.