Selviytyjät-kuvauksissa sairaalaan joutunut Henriikka kertoo kauhun hetkistä: "Sain kouristuksia"

Henriikka Rönkkönen kertoo, miltä Selviytyjät-kisan keskeyttäminen tuntui: ”Tähän en ollut valmistautunut” 0:30
Videolla Henriikka Rönkkönen kertoo, miltä Selviytyjät-kisan keskeyttäminen tuntui: "Tähän en ollut valmistautunut"

Selviytyjät-kilpailija Henriikka Rönkkönen kertoi MTV Uutisille sairaalaan joutumisestaan.

Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman sunnuntain jaksossa kuullaan dramaattisesta käänteestä, kun kirjailija Henriikka Rönkkösen kerrotaan joutuneen sairaalahoitoon ja kilpailu jää näin ollen hänen osaltaan kesken. 

Rönkkönen kertoi hurjasta tapahtumaketjusta MTV Uutisille Selviytyjät Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuvausten ollessa käynnissä Nelonen Media tiedotti, että Rönkkönen joutui sairaalaan lämpöhalvauksen vuoksi, mutta Rönkkösen mukaan kyse oli lopulta hyponatremiasta, eli veren alhaisesta natriumpitoisuudesta.

– Suola-arvoni olivat laskeneet niin alas ja kun olin juonut paljon vettä ja hikoillut, niin lopulta minulta lähti taju ja sain kouristuksia. Siitä minut vietiin tietysti heti sairaalaan ja olin siellä viikon tiputuksessa, koska veriarvoni olivat menneet vähän vinksalleen, Rönkkönen kertoi.

Ennen tajunnan menettämistä Rönkkösellä oli kertomansa mukaan heikko ja outo, ikään kuin humalainen olo. Hän ei itse muista sitä, että menetti tajuntansa.

– En juuri muista mitään 36 tunnista sen jälkeen. Sitten heräsin sairaalasta ja kysyin, että miksi olen täällä, ottakaa letkut irti, lähden takaisin kisaan. Minähän en tiennyt, että siinä oli kulunut niin pitkä aika, hän kertasi.

Rönkkönen kertoi, ettei ollut enää herättyään huonovointinen. Sen sijaan häntä ärsytti kisan keskeytyminen. 

– En tajunnut tilanteen vakavuutta tai sitä, mitä on tapahtunut, koska en muista mitään, hän sanoi.

Vaikka Rönkkösen Selviytyjät-taival saikin ikävän lopun, kuvaili hän viidakkoseikkailun olleen kuitenkin yksi hänen elämänsä parhaista kokemuksista.

– Menee varmaan top kolmoseen, oli se niin siistiä. Minusta oli niin mahtavaa nähdä, miten tällaista ohjelmaa tehdään, miten paljon siellä on ihmisisä ja miten rajut ne olosuhteet ovat. Minusta tuntuu, että se kuumuus ja tuska ei välity telkkariin niin hyvin. Ja miten huipputyyppejä siellä oli! Se oli elämäni seikkailu, hän hymyili.

Yllä olevalla videolla Rönkkönen kertoo tuntemuksiaan Selviytyjät-kisan keskeyttämiseen liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat