Shokkitulos: neljännen sarjatason joukkue pudotti helsinkiläisen liigaseuran – "Katastrofi tästä tuli"

Jalkapallon Suomen cupissa nähtiin keskiviikkona täysin odottamaton tulos, jonka järjesti neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Kakkosessa pelaava VJS.

Vantaalaisseura päätti liigaseura Gnistanin taipaleen neljännellä kierroksella tylysti maalein 3–0.

VJS:n osumista vastasivat Myyrmäen jalkapallostadionilla kahdesti osunut Patrik Ahonen ja loppuniitin vajaa vartti ennen täyttä aikaa tehnyt Kevin Nurmi.

Gnistanin kausi käynnistyi Veikkausliigassa tulosten valossa erinomaisesti, mutta nyt tilillä on kaikki kilpailut huomioiden neljä peräkkäistä tappiota. 

Muut Veikkausliigan seurat voittivat ottelunsa ja etenivät kilpailussa viidennelle kierrokselle. B-lohkossa Kakkosta pelaava VJS on sarjataulukossaan seitsemäntenä.

– Huono tulos ja ulos Suomen cupista. Ei siinä ole seliteltävää. VJS tuli otteluun hyvällä suunnitelmalla. Meillä oli aika paljon muutoksia peruskoostumukseen nähden ja se sekoitti pelaamistamme ihan liikaa. Emme tehneet paikoista maaleja, joten katastrofi tästä tuli. Tärkeää on nyt unohtaa tämä ottelu ja keskittyä kauden pääasiaan Veikkausliigassa, Gnistanin päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi seuran verkkosivuilla.

Juttua muokattu kello 21.46. Lisätty päävalmentaja Leppälahden kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat