SM-liigan tehotykki Jerry Turkulainen napautti näyttävän ratkaisun Porissa

JYP tekee 1-2 maalin 1:14

Jääkiekon SM-liigassa JYP kaatoi keskiviikon vierasottelussa Ässät, kun se oli parempi Jerry Turkulaisen jatkoaikamaalin myötä 2–1.

Ässät siirtyi taiston avauserässä johtoon, kun Marcus Davidsson osui ajassa 3.19.

JYPin tasoitus syntyi toisen erän alkuhetkillä (22.21). Maalista vastasi Braden Christoffer

Kun kolmas erä oli maaliton, ratkaisua haettiin jatkoajan puolelta. Siellä JYP tehtaili näyttävän osuman. Anttoni Honka ja Jarkko Malinen rakentelivat ja SM-liigan tehotykki Jerry Turkulainen sivalsi kiekon verkkoon.

Video JYPin voittomaalista näkyy jutun yläreunasta.

Turkulainen on nakuttanut tällä kaudella 27 ottelussa tehot 12+22=34. Hän on Liigan pistepörssissä toisena. Edellä on vain Tapparan Anton Levtchi (28 ottelua, 10+25=35).