SM-liigaseura värväsi pistetykin – nakutti viime kaudella hurjat tehot

SM-liigaseura KalPa vahvistuu yhdysvaltalaisella keskushyökkääjällä Patrick Curryllä. Curry, 28, teki KalPan kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Curry nakutti viime kaudella kovaa jälkeä ECHL-liigassa Kansas City Mavericksin paidassa. Curry tykitti 72 runkosarjaotteluun tehot 39+48=87. Kevään ja kesän 20 pudotuspeliottelussa hänelle merkattiin pisteet 7+9=16.

Curry on pelannut urallaan myös AHL:ssä, hetken aikaan Slovakiassa ja Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa.

– Halusimme Patrickin KalPaan jo viime vuoden siirtorajalla ja uudestaan keväällä. Nyt loppukesän aikana pääsimme sopimukseen ja saamme hänet mukaan KalPa-paitaan. Currylla on alla vahvat yliopistokaudet ja tiedämme tarkkaan, millainen pelaaja hän on, kertoo KalPan urheilujohtaja Anssi Laine seuran tiedotteessa.

– Saamme Curryn mukana ison kasan luonnetta jäälle ja koppiin. Hän pystyy pelaamaan monessa roolissa, menemään vastustajan ihon alle ja tekemään myös pisteitä. Hän on pelannut valtaosan urastaan keskushyökkääjänä, vaikka viime kaudella hän pelasikin pääosin laidassa. Viime kauden pisteet ECHL:ssa olivat todella kovat ja monipuolisuuden lisäksi häneltä myös odotamme pisteitä, Laine jatkaa.

Curry liittyy KalPan harjoitteluvahvuuteen 12.8.

Uusi SM-liigakausi alkaa syyskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat