SM-liigassa tehtiin harvinainen temppu – kulttipelaajan hilpeä letkautus viikon helmenä

Liigaviikon puheenaiheet: Gordie Howen hattutemppu, Rami Määttä osui vihdoin, Max Lindrothilla hurja neljän maalin ilta 3:33
Video: Liigaviikon puheenaiheet: Gordie Howen hattutemppu, Rami Määttä osui vihdoin, Max Lindrothilla hurja neljän maalin ilta

Jääkiekon SM-liigassa kulunut viikko on pitänyt sisällään yhtä sun toista. On painittu, väännetty ja käännetty. Joukkoon on mahtunut muun muassa harvinaisempi hattutemppu sekä kulttipelaajan villi show.

Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen teki keskiviikon Jukurit-ottelussa niin sanotun Gordie Howen hattutempun. Sen lisäksi että Tyrväinen maalasi ja antoi maaliin johtaneen syötön, hän otti myös nyrkkitappelun.

– Tuo (temppu) ei ole kyllä hirveän yleinen täällä Liigassa. Tuolla Pohjois-Amerikassa noita tulee aina silloin tällöin, MTV Urheilun asiantuntija Janne Pesonen huomioi.

Viikon helmi nähtiin Porissa, kun Ässien puolustaja Rami Määttä teki vihdoin ja viimein maalin. Ennen torstaita Määttä oli pelannut 176 liigaottelua ilman osuman osumaa.

Sen jälkeen kun kuparinen meni rikki, Määttä laittoi show’n pyörimään. Hän jakoi myös sangen hilpeän letkautuksen ”tavoistaan”.

Lisää muun muassa näistä jutun yläreunan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat