Snoop Dogg yllättää: Iskemässä kiinni Huuhkajat-pelaajan huippuseuraan

Yhdysvaltalainen artisti Snoop Dogg suunnittelee astumista eurooppalaisen jalkapallon taustahahmoksi. Räppärin mielenkiinnon kohteena on erityisesti skotlantilaisseura Celtic FC.

Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr. oli kesällä näkyvästi esillä Pariisin olympialaisten tapahtumissa. Nyt urheiluhullu artisti suunnittelee sijoittamista glasgowlaiseen huippuseuraan.

Sunday Mail -lehdelle antamassaan haastattelussa Snoop Dogg kertoo aikeistaan sijoittaa brittifutikseen ystäviensä Rob McElhenneyn ja Ryan Reynoldsin vanavedessä. Näyttelijät sijoittivat Englannin Wrexhamiin, joka on noussut kahdella peräkkäisellä kaudella aina porrasta ylemmäs ja pelaa nyt kolmannella sarjatasolla Ykkösliigassa.

– Rakastan sitä, mitä Ryan on tehnyt Wrexhamin kanssa. Se on mahtava tarina, Snoop Dogg ihastelee.

– Urheiluseuraan sijoittaminen on ollut jotain, jota olen tutkaillut pitkän aikaa. Jos päädyn sijoittamaan Celticiin, olisi hullua olla katsomatta sitä.

Celticin riveissä on myös suomalainen maalivahti Viljami Sinisalo, joka nousi viime kauden aikana mukaan Huuhkajien maajoukkuemiehistöön.

Snoop Dogg on vieraillut useiden eurooppalaisseurojen otteluissa, mutta pitää silti Celtic Parkin tunnelmaa ainutlaatuisena.

– Siihen on syynsä, miksi heidän faneistaan puhutaan ympäri Eurooppaa. Parhaat pelaajat ja valmentajat kertovat, ettei missään ole samanlaista kuin Celtic Parkilla, ja haluan olla osa sitä, Snopp kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat