Somekansalta tyly tuomio Ensitreffit alttarilla -parin liitolle: "Pelkkää kivireen vetämistä"

Ensitreffit-Anna yrittää tsempata itseään 0:33
Katso videolla, miten Anna tsemppaa itseään hänen ja Hain tilanteessa.

Erityisesti yhden Ensitreffit alttarilla -parin liitto herättää keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Parhaillaan käynnissä olevan Ensitreffit alttarilla -kauden kuudennessa, tiistaina 8. lokakuuta MTV3-kanavalla esitetyssä jaksossa kommunikaatiohaasteet hankaloittavat edelleen parien elämää. Asiantuntijat antavat pareille tehtäväksi kertoa itsestään jotain sellaista, mitä toinen ei vielä tiedä ja jolla on parisuhteen kannalta merkitystä.

Ensitreffit alttarilla -katsojat kertovat jakson herättämistä mietteistään X-somepalvelussa. Yksi katsoja ylistää julkaisussaan Jenniä ja Jyrkiä, jotka käyvät jaksossa tunteikkaan keskustelun menneisyyden luottamuspulasta. 

– Herranjestas mitä rohkeutta! Suoraan sydämestä puhuminen on vaikeata jo muutenkin, mutta että kuvausryhmän edessä. Upeaa Jyrki ja Jenni! julkaisussa lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Erityisesti Annan ja Hain liitto puhuttaa somessa. Pari kohtasi ensimmäiset vaikeudet jo häämatkallaan, eivätkä he ole onnistuneet löytämään yhteistä säveltä. 

Useampi käyttäjä ilmaisee X-palvelussa ajattelevansa, ettei Annan ja Hain liitto tai heidän kommunikaationsa toimi.

– Anna ja ja Hain suhde on kyllä pelkkää kivireen vetämistä, yksi kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Alan olla sitä mieltä, että Anna ja Hai voisivat lyödä hanskat nyt vaan tiskiin ja toivottaa toisilleen onnea parin etsintään, toinen kommentoi.

– Jotenkin kiusallista katsoa Annaa ja Haita. Kun mikään ei kelpaa..., kolmas kirjoittaa.

– Juttelevatko Anna ja Hai ikinä? Vaikuttaa siltä, että he yrittävät koko ajan keskustella ja argumentoida. Kokeilisivat ihan vain jutustelua, neljäs pohtii.

– Tämä Annan ja Hain kommunikointi ei kyllä todellakaan toimi kauhean hyvin. Niin vaivaannuttavaa edes katsoa, viides miettii.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat