Sonja Aiello paljastaa treenaamisen menneen överiksi: "Todella ulkonäkökeskeinen laji"

Milloin Sonja Aiello nähdään fitness-lavoilla? 2:48
Nähdäänkö Sonja Aiello vielä fitness-lavalla? Katso koko vastaus videolta.

Sonja Aiello urheilee nykyään hyvinvointinsa vuoksi ulkonäön sijaan. 

Entinen fitnessurheilija ja sosiaalisen median vaikuttaja Sonja Aiello vastaa hänestä googletettuihin kysymyksiin Tähdet vs. google -ohjelmassa. Moni on hakenut tietoa Aiellon fitnessajoista. Hän on aiemmin osallistunut bikini fitness -kilpailuihin. 

Aiello kertoo ohjelmassa, että fitnessaikoina hänellä meni urheilu vähän liiallisuuksiin. Se näkyi muun muassa siinä, kuinka hän tarkkaili jatkuvasti omaa ulkonäköään. 

– Kun näki peilin ihan missä vain, piti tehdä pose tai nostaa paitaa, että näki vatsalihakset. Kyllä se meni vähän överiksi. 

– Fakta on se, että tuo on todella ulkonäkökeskeinen laji. Olen itse huomannut, että nykyään lähden sen hyvän olon kautta. Ylitän itseni joka kerta ja se on sellaista sisäistä. Ulkonäkö on vain plussaa. 

Millainen on Sonja Aiellon ökykoti? Katso koko jakso nyt MTV Katsomosta

Tähdet vs. google -sarjassa Suomen suosituimmat viihdetähdet kertovat vastaukset nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin. Iriz Silanderin juontaman sarjan vieraina nähdään jälleen liuta suosikkitähtiä. Tähdet vs. google -ohjelman uusi tuotantokausi nyt MTV Katsomossa.

Lue myös nämä: 

Lue myös:

    Uusimmat