Soullaulaja Macy Gray avoimena Ozempic-laihdutuslääkkeen haittavaikutuksista: "Olin hereillä koko yön"

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat kertoneet viime aikoina käyttäneensä Ozempic-diabeteslääkettä laihduttamiseen. Nyt sanaisen arkkunsa lääkkeen sivuvaikutuksista avasi yhdysvaltalainen soullaulaja Macy Gray. 

Yhdysvaltalainen soullaulaja Macy Gray, 56, avautuu Ozempic-lääkkeen käytöstä, josta on tullut suosittu laihdutuskeino. Lääke on tarkoitettu kakkostyypin diabeteksen hoitoon.

Gray kertoi lääkkeen käytöstään heinäkuussa The Surreal Life -ohjelmassa. 

– Voi pojat, vatsani oli kipeä. Otin Ozempicia. En voinut mennä vessaan, ja olin hereillä koko yön, Gray kertoi. 

Ohjelman toisen juontajan Kim Zolciakin mukaan Ozempic tekee niin. 

Laulaja selitti ohjelmassa lääkkeen käyttöään.

– Olen tavallaan turhamainen ihminen. Olen lihonut paljon parin viime vuoden aikana, ja tämä on juuri sitä aikaa, kun kaikki alkavat puhua tästä Ozempicista, Gray selvensi. 

Myös muut julkkikset ovat avautuneet Ozempicin käytöstä laihduttamiseen, kuten Sharon Osbourne ja Oprah Winfrey

– Olin ottanut sitä parisen viikkoa ja tunsin oloni pahoinvoivaksi koko ajan. Sinulla on kova jano, etkä syö. Siksi sanon, että on pidettävä nämä asiat poissa nuorempien ihmisten ulottuvilta. He tulevat menemään sekaisin, ja se ei ole oikein, Sharon otti kantaa.

– Se, että minun elinaikanani on olemassa lääketieteellisesti hyväksytty lääke painonhallintaan ja terveenä pysymiseen tuntuu helpotukselta, lunastukselta, lahjalta, eikä joltakin sellaiselta, jonka taakse pitäisi piiloutua ja jonka vuoksi joutua taas pilkatuksi, Winfrey sanoi. 

Winfrey ei kertomansa mukaan ole nojannut painonpudotuksessa vain laihdutuslääkkeeseen, vaan on panostanut muun muassa urheiluun sekä terveellisiin ruokailutottumuksiin. Hän kuvaili tuolloin olevansa fyysisesti ja psyykkisesti elämänsä kunnossa.

Gray on tunnettu muun muassa kappaleestaan I Try.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat