Suomen kiekkotähdet nappasivat mestaruuden – miljardööri lupasi järjestää kultajuhlat

Luulaja voitti Ruotsin jääkiekon SDHL:n mestaruuden torstaina. Päävalmentaja Mikael Forsberg kertoi Sportbladetille, että ruotsalaismiljardööri Jakob Porser lupasi järjestää juhlat kultajoukkueelle.

Joukkueessa pelaavat suomalaiset Jenni Hiirikoski, Ronja Savolainen, Jenna Pirttijärvi, Petra Nieminen, Noora Tulus ja Viivi Vainikka. Porser rikastui Minecraft -pelillä ja hänen omaisuutensa on noin miljardi euroa. Hän on jo vuosien ajan kannattanut Luulajaa ja lahjoitti vuoden 2018 mestaruuden jälkeen 10 000 euroa joukkueelle.

Nyt hän aikoo järjestää kultajuhlat neljännen peräkkäisen mestaruuden voittaneen Luulajan pelaajille. 

– Hän aikoo auttaa juhlien kanssa. Sain sen selville voiton jälkeen. Lähde on anonyymi, Forsberg totesi naureskellen.

Joukkue matkusti kotiin Luulajaan perjantai-aamuna ja he aikovat seurata paikan päällä Luulajan miesten joukkueen puolivälierää Örebrota vastaan. Juhlien odotetaan alkavan tämän jälkeen. Kaksi maalia ratkaisevassa finaalissa viimeistellyt Linn Peterson paljasti, kuka voisi olla juhlien seremoniamestari.

– Ronja Savolainen ottaa ehkä sen tehtävän. Hän on hyvä, silloin kun se on tarpeen, Peterson sanoi.

Savolainen kertoi, että hän on valmis todelliseen juhlintaan.

– Minä ainakin aion juhlia kovaa. Toivon, että fanimme saavat olla kanssamme kun tulemme kotiin, Savolainen sanoi.

Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet merkittävästi kaikkeen urheiluun ympäri maailmaa. Savolaisen mukaan edelliset mestaruusjuhlat järjestettiin pukukopissa.

– Se oli hiukan surkeaa. Toivon, että saamme juhlia ulkona joukkueen, fanien ja kaikkien muidenkien kanssa, Savolainen päätti.

Katso pääkuvan videolta Luulajan mestaruustunnelmia.

Lue myös:

    Uusimmat