Suzanne Innes-Stubb edustaa tummanpuhuvassa asussa Norjassa – yksityiskohta kiinnitti huomion

Tasavallan presidentti Alexander Stubb on tällä hetkellä valtiovierailulla Norjassa puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin kanssa. 

Tasavallan presidentti Alexander Stubb  aloitti 15. lokakuuta kolmipäiväisen valtiovierailun Norjassa puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin  kanssa.

Vierailu alkoi kuninkaanlinnan edustalla Oslossa puolilta päivin, kun kuningas Harald  ja kuningatar Sonja tapasivat presidenttiparin. Akershusin linnakkeesta ammuttiin kunnialaukaukset, joiden jälkeen kuningaspari otti presidenttiparin vastaan kuninkaanlinnan pihassa.

Innes-Stubb edusti tummansinisessä viitassa, johon kuului huomion kiinnittävä päähine. Ilta-Sanomien mukaan päähineen on suunnitellut Paula Kasu, ja viitan takana on Vuokko Nurmesniemi

Jalassaan Innes-Stubbilla oli mustat korkokengät ja kirjekuorilaukku.

Stubb on jakanut Instagramissa parista kuvan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Suzannen ja minun kolmas valtiovierailu on alkamassa. Norja on aina ollut meille hyvä naapuri, mutta liittolaisina olemme aiempaakin läheisempiä. Odotan innolla kolmea seuraavaa päivää, Stubb kirjoitti. 

Stubb vierailee tänään myös suurkäräjillä, eli Norjan parlamentissa. Innes-Stubb tutustuu kruununprinsessa  Mette-Maritin kanssa maahanmuuttajien kielenopiskeluun. Vierailupäivä päättyy juhlaillallisiin kuninkaanlinnassa.

Lue myös:

    Uusimmat