Tältä näyttää, kun pankkiautomaatti on viety seinästä – Mäntsälän varkaat sortuivat "jäähdytysvirheeseen"

Pankkiautomaattivarkaudesta epäillyt tekijät vangittiin sunnuntaina.

Perjantain vastaisena yönä Mäntsälässä revittiin pankkiautomaatti suoraan kiinteistön seinästä.

Poliisin esitutkinnassa on selvinnyt, että ennen tekoa epäillyt tekijät olivat anastaneet ensin pyöräkuormaajan Mäntsälästä, ja sitä apuna käyttäen pankkiautomaatin niin ikään Mäntsälässä sijaitsevan kiinteistön seinästä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä poliisin tiedotteessa.

Epäillyt olivat nostaneet automaatin ajoneuvon perässä olleeseen kuomulliseen peräkärryyn. Pyöräkuormaaja oli hylätty tekopaikalle kiinteistön pihaan tekijöiden poistuessa paikalta.

Saimme haltuumme valvontakameratallenteita sekä pyöräkuormaajan että pankkiautomaatin anastuspaikoilta. Myöhemmin saman päivän aikana poliisi löysi teossa käytetyn peräkärryn, joka oli piilotettu, peitetty ja jätetty "jäähtymään". Epäillyt tekijät saapuivat vielä saman päivän iltapäivällä hakemaan peräkärryä ja automaattia, jolloin poliisi otti heidät kiinni, Jämsä jatkaa.

Epäillyt vangittiin sunnuntaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltyinä moottorikulkuneuvon varkaudesta ja törkeästä varkaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat