Tältä näyttää Sini Sabotagen kodissa – myy asuntoaan: "Pelottaa tosi paljon"

Sini Sabotage kertoo puolisonsa pettämisestä 1:41
Katso myös: Sini Sabotage kertoo Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa, miten sai tietää puolisonsa pettämisestä.

Podcastaaja Sini Sabotage myy kotiin Helsingin Hakaniemessä. 

Podcastaajana ja rap-artistina tunnettu Sini Sabotage  myy kotiaan Helsingin Hakaniemessä. Hän on jakanut asunnostaan videon Instagramissa 7. lokakuuta. 

Sabotage kertoo julkaisussaan, että on asunut kyseisessä asunnossa 10 vuotta. 

– Mutta nyt on aika irrottaa kaikesta vanhasta, jotta uusi voi kasvaa tilalle. Tämä asunto on ollut suurin turvani ja tuntunut enemmän kodilta kuin mikään paikka koskaan, ja pelottaa siksi tosi paljon tämä veto, mutta toivon, että tämän löytää joku, joka näkee tässä saman persoonallisen lämmön kuin minä, Sabotage kirjoittaa videon yhteydessä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huomion kiinnittää erityisesti asunnon lävistävä ”walking closet”, eli vaatehuone, jonka läpi voi kävellä. 

– Aurinko lävistää tämän asunnon siten, että se lävistää sielusi myös, ja yöllä kaupungin valot näyttävät siltä kuin ikkunassa vilkkuisi Tokion ujo pikkuserkku. En tule unohtamaan tuota näkymää koskaan! Enkä myöskään mittatilausvaatehuonettani! Se oli suurin unelmani lapsesta saakka, jonka ylpeänä rakennutin asuntoon ensi töikseni, Sabotage kirjoittaa. 

Hänen mukaansa koti etsii samanlaista luovaa unelmoijaa kuin millainen hän itse on. 

Sabotage kertoi syyskuussa hänen ja Sergey Hillmanin Cheers to Ugly Me -podcastissa, ettei aio ainakaan toistaiseksi jatkaa musiikkiuraansa. Isona syynä päätökseen oli Uuden Musiikin Kilpailu, johon hän osallistui kappaleellaan Kuori mua.

– Olin jo kerran ennen UMK:ta päästänyt irti siitä, etten tee musiikkia, ja minulla oli todella hyvä olla. Olin itselleni vihainen siitä, miksi annoin sen tapahtua uudestaan, kun olin jo sinut sen kanssa, Sini kertoi podcastissa.

Lue myös:

    Uusimmat