Tältä näyttävät vedonlyöntitilastot päivää ennen euroviisufinaalia – Suomen sijoituksessa muutos aiempaan verrattuna

MTV Malmössä: Sadat ihmiset vastustavat Israelin osallistumista Euroviisuihin 2:47
Katso myös: MTV Malmössä: Sadat ihmiset vastustavat Israelin osallistumista Euroviisuihin

Vedonlyönti Euroviisujen sijoituksista käy kuumana.

Vuoden 2024 Euroviisujen molemmat semifinaalit ovat nyt takanapäin, ja kilpailun voittaja selviää lauantaina 11. toukokuuta kisattavassa finaalissa. Euroviisufinaalissa esiintyy yhteensä 26 maata, ja Suomen edustajan Windows95manin show nähdään esiintymispaikalla 17.

Useiden eri vedonlyöntiyhtiöiden kertoimia keräävän kansainvälisen sivuston kärkipaikalla on päivää ennen finaalia Kroatia, jota edustaa Baby Lasagna kappaleella Rim Tim Tagi Dim. Baby Lasagnan voittomahdollisuudeksi arvioidaan 42 prosenttia.

Vielä muutama viikko sitten vedonlyöntitilastojen kärkipaikkaa piti Sveitsin Nemo, joka on tällä hetkellä tilastoissa kolmantena. Hänen voittomahdollisuudekseen arvioidaan 12 prosenttia.

Vedonlyöntitilastoissa toiselle sijalle on yllättäen kivunnut Israel, jonka osallistumista Euroviisuihin on kritisoitu voimakkaasti maan Gazassa käymän sodan vuoksi. Israelia edustavan Eden Golanilla arvioidaan olevan 19 prosentin voittomahdollisuus.

Neljäntenä vedonlyöntitilastoissa on Irlanti, jota edustaa Bambie Thug kappaleellaan Doomsday Blue ja viidentenä Ukraina, jota edustaa alyona alyona & Jerry Heil kappaleellaan Teresa & Maria.

Suomi on tällä hetkellä vedonlyöntitilastoissa sijalla 10. Sijoitus on noussut muutaman viikon takaisesta, sillä tuolloin Suomi oli vedonlyöntitilastoissa sijalla 13.

Lue myös:

    Uusimmat