Tämä sikamainen temppu jäi tuomareilta huomaamatta – nyt heilahti kakkua

Pär Lindholmilta härski temppu SHL-kaukalossa 2:10
Katso tilanne videolta.

Jääkiekon Ruotsin SHL:ssä nähtiin torstaina härski temppu, kun Skellefteån Pär Lindholm huitaisi Luulajan Brendan Shinniminia mailalla niskaan. Lindholm sai nyt yhden ottelun pelikiellon.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Luulaja voitti itse ottelun 2-0. Kyseenalainen tilanne nähtiin toisen erän lopussa. Lindholm huitaisi vaihtoaition edessä Shinniminia niskaan. Tempusta ei tuomittu rangaistusta, mikä ihmetytti Shinniminia. Lindholm oli kuitenkin eri mieltä tilanteesta. 

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että sen ei olisi pitänyt olla mikään viisiminuuttinen. Siinä ei ole minkäänlaista loukkaantumisen riskiä. Jos hän aikoo valittaa siitä, niin hän saa valittaa paljon muustakin kiekkokaukalossa tapahtuvasta, Lindholm sanoi Sportbladetin mukaan ottelun jälkeen.

Kurinpito lätkäisi kuitenkin Lindholmille yhden ottelun pelikiellon. Päätöksessä mainittiin, että kyseessä ei ole pelitilanne ja teko on sopimaton.

Myös kolmelle muulle pelaajalle jaettiin sanktioita torstai-illan otteluista. Röglen Brady Ferguson sai kahden ottelun pelikiellon huitaistuaan poikittaisella mailalla Filip Hasaa naamaan. Malmön Adam Ollas Mattsson sai puolestaan yhden ottelun pelikiellon ja Frölundan Jere Innala 500 euron sakot sukeltamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat