Tämä tiedetään uudesta Teräsmies-näyttelijästä – hän korvaa Henry Cavillin

Teräsmiehen näyttelijä vaihtui.

Vuonna 2025 valmistuvassa Superman: Legacy -elokuvassa nähdään nuorekkaampi näyttelijä edellisen teräsmiehen tilalla. Clark Kentin roolin ottaa yhdysvaltalainen komistus David Corenswet, 29.

Aikaisemmista kolmesta Teräsmies-elokuvasta tuttu Henry Cavill, 41, nähtiin viimeisen kerran viittasankarin roolissa vuonna 2022. Näyttelijää ei palkattu uudestaan ja syyksi selitettiin uuden elokuvan tarina; Superman: Legacy -elokuva käsittelee Teräsmiehen nuoruutta.

Myös Teräsmiehen mielitiettyä, Lois Lanea näytellyt Amy Adams korvataan ensi vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa nuoremmalla versiolla; uutta Loisia näyttelee yhdysvaltalainen Rachel Brosnahan.

Tämä tiedetään uudesta Teräsmiehestä

29-vuotias Corenswet on esiintynyt muun muassa elokuvissa Pearl, Hollywood ja Twisters. Komistus näytteli myös River Barkleytä Netflix-draamassa The Politician.

Corenswet muistuttaa aikaisempaa Teräsmiestä, Henry Cavillia, huomattavan paljon. Myös Hollywood-komistuksen pituus huimaa; Corenswetin pää hipoo pilviä 193 senttimetrin korkeudessa, kun Cavillin pituus on vain 185 senttimetriä.

Henry Cavill harmitteli pestin päättymistä vuonna 2022 tekemässään Instagram-julkaisussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En sittenkään palaa Teräsmiehenä, Cavill kirjoitti julkaisussaan.

– Tämän uutisen kertominen ei ole helpoimmasta päästä, mutta se on elämää.

– Minun vuoroni kantaa viittaa on loppunut, mutta Teräsmiehen edustamat asiat pysyvät silti. Tämä on ollut hauska matka teidän kanssanne, suunta on eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat