Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Roosa nauha -jaksossa kerättiin iso potti

Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa kerättiin rahaa suomalaiselle syöpätutkimukselle. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana oli Roosa nauha. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee laajasti eri syöpien tutkimusta. Tämän vuoden teemana ovat keuhkosyövät. 

Tähtiparien esitysten lisäksi jaksossa nähtiin useita musiikkivieraita sekä niiden ihmisten tarinoita, joita syöpä on tavalla tai toisella koskettanut. Suorassa lähetyksessä tehtiin hyvää ja kerättiin varoja suomalaisen syöpätutkimuksen ja syöpään sairastuneiden hyväksi. 

Syöpäsäätiö tiedottaa, että kertalahjoituksina lahjoitettiin illan aikana 1,7 miljoonaa euroa. Lisäksi yli 2 500 henkilöä lupautui kuukausilahjoittajiksi.

Illan mittava tulos tuo toivon syövän voittamiseksi. Lähes 90 000 suomalaista lähti eri tavoin mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita. Lämmin kiitos kaikille illan aikana mukaan lähteneille lahjoittajille, niin yksityisille ihmisille kuin yrityksille, Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller kommentoi tiedotteessa. 

Illan aikana ohjelmassa esiintyivät muun muassa Roosa nauhan tänä vuonna suunnitellut Vesterinen Yhtyeineen sekä KUUMAA, Bee, Isac Elliot ja Miriam Bryant. Haastateltavina suorassa lähetyksessä nähtiin myös Jasmiina Yildiz, Ella Junnila ja Marika Krook

Kisaajien esityksiä tuomaroivat tuttuun tapaan Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg  sekä Jorma Uotinen. Kisassa ovat mukana edelleen Bess, Arja Koriseva, Niina Lahtinen, Linnea Leino, Gogi Mavromichalis ja Isaac Sene.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat