Tappara vakuutti ja täräytti voittotilin auki – maalivahti jyrättiin kuohuttaneessa tilanteessa

Mikko Petman täräytti päin Tappara-vahti Paavo Kohosta – Raimo Helminen kimpaantui 1:44
Mikko Petman täräytti päin Tappara-vahti Paavo Kohosta – selvisi lievin seurauksin

Tappara nappasi Nokia Arenan tiistai-illassa varman 3–0-voiton SaiPasta ja avasi näin kauden toisessa ottelussaan voittotilinsä. Kamppailun lämmittävin tilanne nähtiin kotijoukkueen maalin takana.

Toinen erä lähestyi puoltaväliään, kun SaiPan Mikko Petman törmäsi maalin takana kiekkoa pysäyttäneeseen Tappara-vahti Paavo Kohoseen. Tilanteesta tuomittiin Petmanille kahden minuutin rangaistus.

Siipirikkoisen kotijoukkueen osumista vastasivat Veli-Matti Savinainen, Oiva Keskinen ja Petteri Puhakka.

Neljästä ensimmäisestä ottelustaan SaiPa on voittanut Raimo Helmisen alaisuudessa vain yhden. Tappara puolestaan kärsi avauskamppailussaan 2–3-tappion TPS:lle voittolaukauskilpailussa.

SaiPa isännöi perjantaina Kiekko-Espoota ja Tappara HIFK:ta.

Tappara osui alivoimalla ja iski lukemiksi 2–0 – asialla Oiva Keskinen