Tapparalla erikoinen saldo viikonlopun peleistä

Maalikooste: Tappara - Ässät 6:08
Videolla Tappara-Ässät-pelin maalikooste.

Tappara teki lauantaina toisena peräkkäisenä iltana viisi maalia jääkiekkoliigan ottelussa, eli joukkueen hyökkäyspeli on kunnossa pudotuspelien lähestyessä. Kirvesrinnat kaatoivat lähes täpötäydessä Tampereen Nokia Arenassa Ässät 5–4.

– Se on tietenkin positiivista, voitto tuli tänään Ässistä. Perjantaina ei tullut Vaasassa, kun myös päästimme yhteensä kymmenen maalia (kahdessa ottelussa). Voittoja tässä lasketaan, mutta toki voittaisi mieluummin 5–1 kuin 5–4, myönsi voittomaalin tehnyt puolustaja Valtteri Kemiläinen.

Tapparan viikonlopun saldo oli kymmenen tehtyä ja kymmenen päästettyä maalia. Mukaan tarttui kolme pistettä.

Tappara on pisteen päässä Ilveksestä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. 

Voiko runkosarjan voittoa pitää jo lähes varmana?

– Toiseksi viimeinen ottelumme on Ilvestä vastaan. Ennen sitä en puhuisi runkosarjan voitosta, toki se on selkeä tavoite, Kemiläinen sanoi.

Oletko huolissasi, kun omiin menee noin paljon kiekkoja?

– Peli kaipaa vielä viilausta pudotuspelien lähestyessä. Meidän pitää olla yhtenäisempiä omalla alueella ja pitää auttaa kaveria. En silti usko, että mitään erityistä pitää muuttaa pleijareissakaan, Kemiläinen sanoi.

Tapparan Petri Kontiola saalisti neljä tehopistettä. Kontiola on tehnyt neljä pistettä kertaalleen myös HPK:n ja Ilveksen paidassa palattuaan KHL:stä vuonna 2020.

Lue myös:

    Uusimmat