Tapparalle dramaattinen tappio – Lukolta huima nousu voittoon Hockey Night -illassa

Gabriel Fontaine ratkaisee Lukolle 3-2-jatkoaikavoiton 1:23

Tampereen Tappara koki dramaattisen tappion MTV3:n Hockey Night -illassa, kun Rauman Lukko oli parempi jatkoajan jälkeen lukemin 3–2.

Tappara siirtyi avauserässä johtoon, kun Anton Levtchi heitti kiekon maalille. Pikkumusta pomppasi lopulta Heikki Liedeksen kautta sisään.

Vieraiden johto kasvoi toisessa erässä, kun Nicholas Baptiste tarjosi maukkaan syötön takatolpalle, missä Nicholas Halloran oli hereillä.

Lukko aloitti kirin kolmannessa erässä ajassa 50.40, kun Jakob Stenqvist osui ylivoimalla.

Otteluun saatiin roppakaupalla draamaa, kun Brayden Burke laukoi 2–2-tasoituksen ajassa 59.50.

Eikä siinä vielä kaikki.

Lukko pääsi jatkoajalla ylivoimahyökkäykseen. Tarmo Reunanen tarjoili ja Gabriel Fontaine laukoi 3–2-voittomaalin.

Video ottelun voittomaalista näkyy jutun yläreunasta.

Lukko vietti melkoista härkäviikkoa, sillä se pelasi tiistaina Sveitsin Genevessä, missä se kohtasi CHL:n välieräottelussa Servetten. Ottelu päättyi tasalukemiin 2–2. Sieltä matka jatkui jo keskiviikoksi Tampereelle, mistä Lukko otti 3–2-jatkoaikavoiton Ilveksestä.

Viikko huipentui tänään perjantaina Raumalla, missä Lukko otti maukkaan voiton Tapparasta.

Tämän myötä Lukko nousi sarjassa kuudenneksi ohi Kärppien. Tappara on sarjassa toisena. Sillä on yhtä monta pistettä kuin Ilveksellä, joka on pelannut peräti viisi ottelua enemmän kuin Tappara. Ilves on kuitenkin edellä, koska sillä on enemmän kolmen pisteen voittoja (21, Tappara 20).