Tapparan Veli-Matti Savinainen poistui kaukalosta kesken pelin – ilme kertoi synkkää kieltä

Veli-Matti Savinainen poistui kaukalosta tuskainen ilme kasvoillaan 1:08
Katso videolta Veli-Matti Savinaisen tilanne.

Tapparan Veli-Matti Savinainen joutui poistumaan kaukalosta kesken toisen erän lauantain liigaottelussa HIFK:ta vastaan. Kiekkotähdellä oli kasvoillaan tuskainen ilme.

Jo aiemmin ottelussa oli loukkaantunut HIFK:n Oskari Manninen, joka jouduttiin saattamaan ulos kaukalosta. Pian tämän jälkeen MTV Urheilun asiantuntija Siim Liivik kertoi kaukalonlaidalta, että myös kotijoukkue HIFK:n kapteeni Ilari Melart poistui kaukalosta pukusuojien puolelle kesken kakkoserän. Ottelu on kahden erän jälkeen Tapparan 2-1-johtolukemissa.

Katso pääkuvan videolta Veli-Matti Savinaisen tilanne. Alla olevalla videolla Mannisen loukkaantuminen.

HIFK-puolustajan jalka vääntyi ikävästi – jouduttiin saattamaan ulos kaukalosta 0:45