Tässä on Antti Raannan uusi seura

Kokenut jääkiekkomaalivahti Antti Raanta vahvistaa Genève-Servetteä. Suomalainen on solminut loppukauden kattavan sopimuksen, Sveitsin liigassa pelaava seura kertoo tiedotteessaan.

Sveitsin huippuseuroihin lukeutuvalla Genève-Servettellä oli tarvetta uudelle maalivahdille sen pitkäaikaisen veskarin Gauthier Descloux'n loukkaannuttua viikonloppuna. Descloux joutuu olemaan ainakin jonkin aikaa sivussa.

Genève-Servetten pestaama Raanta oli viettänyt viimeiset 11 kautta Pohjois-Amerikassa. Edellissesongilla hän pelasi NHL:ää Carolina Hurricanesissa ja AHL:ää Chicago Wolvesissa. 

Kaikkiaan 35-vuotiaan miehen vyöllä on 277 NHL:n runkosarjaottelua ja 24 pudotuspelimatsia. Genève-Servette luonnehti Raannan uraa NHL:ssä erinomaiseksi.

Ennen Pohjois-Amerikassa viettämiään vuosia raumalaislähtöinen Raanta torjui huippuottein Suomen mestaruuden Porin Ässille kaudella 2012–13.

Genève-Servetteä edustavat suomalaisista myös puolustaja Sami Vatanen ja hyökkääjät Markus Granlund, Teemu Hartikainen sekä Sakari Manninen.

Lue myös:

    Uusimmat