Tässä syy, miksi prinssi William ei käytä vihkisormusta

Prinssi William ei ole koskaan käyttänyt vihkisormusta. 

Prinssi William  ei ole itseasiassa ikinä käyttänyt vihkisormusta. Ennen hänen ja prinsessa Catherinen  hääpäivää 29. huhtikuuta vuonna 2011 hovin edustaja kertoi Peoplelle, miksi näin on.

– Parin toiveiden mukaisesti sormuksia tulee olemaan vain yksi, edustaja sanoi tuolloin.

William ei tosin ole brittikuninkaallisista ainut, jonka sormessa ei komeile sormusta, sillä myöskään hänen isoisänsä prinssi Philip ei käyttänyt vihkisormusta. 

Eräs lähde on kertonut Mirrorille, että vihkisormuksen käyttämättömyys perustuu Williamin tyyliin. 

– Hän ei ole korujen ystävä. Hän ei ole koskaan käyttänyt yhtäkään. Hän päätti, ettei halua käyttää sellaista nyt. Kaikki on kiinni henkilökohtaisista mieltymyksistä, lähde kertoi. 

Vuonna 2018 Marie Clairelle puhunut kuninkaallinen kommentaattori Eloise Parker selvensi kuninkaallisten sormusten käyttöä. 

– Vaikka kuninkaallisilla naisilla on tapana käyttää sekä kihla- että vihkisormustaan avioitumisen jälkeen, kuninkaallisilla miehillä ei ole koskaan ollut perinteistä tapaa käyttää sormusta. Siksi prinssi Philip ja prinssi William eivät käytä niitä. Mielestäni, kun on häät, joita miljoonat ihmiset katsovat, kaikki tietävät, että on naimisissa, Parker selvensi näkemystään. 

Kuningas Charles sen sijaan käyttää vihkisormustaan, joka on joskus nähty hänen sinettisormuksensa alla. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat