Tässäkö vuoden purukumiviritys? Jää petti TPS:n ottelussa, kotijoukkueen huollolta hämmentävä niksinurkkaus

Todellinen niksinurkka - Wolfsburg-huoltaja kaivoi teipin esiin 0:53
Todellinen niksitempaus CHL-ottelussa – huoltajalta löytyi ratkaisu jääongelmaan

TPS:n ja Wolfsburgin CHL-kamppailu viivästyi kymmenisen minuuttia toisen erän alussa, kun jää kotijoukkueen vaihtoaition edessä petti. Heikko kohta merkattiin lopulta melkoisella laastariratkaisulla.

TPS latoi avauserään kolme osumaa avauskymppiin. Toinen erä ei päässyt alkamaan ajallaan, sillä jäässä oli paha heikkenemä Wolfsburgin vaihtoaition edessä.

Jäätä yritettiin huoltaa parhaiden taitoijen mukaan, ja lopulta Wolfsburgin huoltaja päätti ottaa roolia todellisella remonttireiska-ratkaisulla.

Katso paikallisen huoltajan melko erikoinen purukumiviritys pääkuvan videolta!

Ottelu jatkuu. Kotijoukkue nousi toisessa erässä tasoihin. Tilanne on 4–4.

Pettävällä jäällä - TPS:n ottelu keskeytyi 1:47
Jäätä huollettiin useita minuutteja.

TPS purjehtii tehokkaasti kaukaloon - slovakkitähti napauttaa illan ensimmäisen 1:16
TPS:n ensimmäisen iski Pavol Skalicky.