Teuvo Teräväinen sai kokea kiistanalaisen tuomion – Juuse Saros loisti NHL:ssä

Teuvo Teräväisen maali hylättiin Nashvillea vastaan 0:40
Teuvo Teräväisen maali hylättiin Nashvillea vastaan.

Chicagon Teuvo Teräväinen teki komean maalin Nashvillen verkkoon, mutta se hylättiin. Juuse Saros nousi ottelun yhdeksi avainhahmoksi torjunnoillaan.

Saros venytti kiekon tielle 27 kertaa ja varmisti otteillaan Predatorsille 3–2-voiton. Suomalaisvahdin torjuntaprosentti oli korkea 93,1. Sarokselle ja Nashvillelle voitto oli toinen peräkkäinen, mutta sitä ennen joukkue oli hävinnyt viisi kertaa.

Chicagoa vastaan Nashville joutui jo 0–2-tappiolle, kun Craig Smith ja Connor Bedard iskivät maalin. Chicagon Teuvo Teräväinen oli viedä Blackhawksin jo 3–0-johtoon, mutta hänen tekemänsä maali hylättiin paitsiona valmentajan haaston jälkeen.

Teräväinen tuikkasi kiekon komeasti ohi Saroksen, mutta joutui pettymään hetken päästä. Paitsio oli vain senttimetreistä kiinni.

Katso jutun ylälaidan videolta, kuinka lähellä paitsio-vihellys lopulta oli.

Maalin hylkäys oli ottelun käännekohta, sillä vain minuutti sen jälkeen Nashville aloitti kirinsä ja hurjasteli voittoon.

Filip Forsberg kavensi ja Gustav Nyquist toi alivoimamaalilla pelin tasoihin. Voittomaalin iski Brady Skjei ylivoimalla viimeisessä erässä.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat