Tiesitkö? Tämä Emily in Paris -sarjan pari on yhdessä oikeasti

Suositun Netflix-sarjan Emily in Paris neljäs tuotantokausi julkaistiin juuri Netflixissä.

Emily in Paris -sarjan kolmannella kaudella toisiinsa rakastuneet Mindy Chen (Ashley Park) ja Nicolas De Léon (Paul Forman) saapuivat ohjelman neljännen kauden ensi-iltaan toisiaan käsistä pitäen; sarjassa seurusteleva pari seurustelee myös oikeassa elämässä.

Pari tapasi toisensa ohjelman kuvauksissa.

– Parisuhteemme tapahtui kuvausten jälkeen, mutta sain häneltä valtavaa tukea alusta asti. Hän on niin antelias. Olen erittäin onnekas saadessani työskennellä hänen kanssaan – parisuhteestamme riippumatta, Forman lausui People-lehdelle ensi-illassa.

– Tunnen olevani maailman onnekkain mies.

Forman myös antoi pientä osviittaa tulevien jaksojen tapahtumista pariskunnan suhteen osalta. 

– Luulen, että Nicolaksen (Foremanin näyttelemä hahmo) teemana on tänä vuonna haasteista yli pääseminen, yrityksensä esteiden ylittäminen sekä kaiken tasapainottaminen… ja luulen sen näkyvän myös parisuhteessa.

Ashley Park avasi näyttelijäparin suhteen alkua taannoisessa Cosmopolitanin haastattelussa. Parkin mukaan sarjan päänäyttelijä Lily Collins (Emily) oli se, joka alun perin huomasi parivaljakon välisen kemian.

– Lily huomasi kemian. Hän kysyi minulta: ”Ashley, mitä on meneillään?” ja vastasin: ”Ei mitään. Enkö sanonut sinulle, etten tapaile näyttelijöitä”, Park kertoi Cosmopolitanille.

Parkin mukaan hän ja Forman olivat aluksi vain ystäviä, mutta pikkuhiljaa suhde alkoi muuttua romanttiseksi.

Emily in Paris -sarjassa seurataan Chicagolaisen Emilyn elämää hänen muutettuaan työnsä perässä Pariisiin.

Neljännen tuotantokauden ensimmäinen osa on nyt katsottavissa Netflixissä, ja toinen osa julkaistaan syyskuun 12. päivänä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat