Donald Trumpiin kohdistunut salamurhayritys vaikeutti Tiger Woodsin major-valmistautumista – "En nukkunut lainkaan"

Golfin supertähti Tiger Woods reagoi vahvasti USA:n presidenttiehdokas Donald Trumpiin kohdistuneeseen salamurhayritykseen.

Trump joutui salamurhayrityksen kohteeksi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun hän oli kampanjoimassa Pennsylvaniassa. Yksi ampujan luodeista lävisti Trumpin oikean korvan, mutta muilta vammoilta Trump välttyi.

Uutinen Trumpin murhayrityksestä tavoitti nopeasti myös golftähti Tiger Woodsin, joka oli juuri lähdössä Iso-Britanniaan perinteikkääseen The Open -major-turnaukseen.

Woods kertoi keskiviikkona medialle, ettei ensimmäinen harjoituskierros lennon jälkeen sujunut lainkaan hyvin ikävien tapahtumien takia.

– En saanut paljoakaan aikaan, koska en ollut oikeassa mielentilassa. Se oli pitkä yö. Seurasimme uutisointia koko matkamme tänne. En nukkunut lainkaan ja sitten pitikin hypätä golfkentälle, Woods kertaa BBC:lle.

Woods aloittaa oman urakkansa The Openissa torstaina alkuillasta. 

48-vuotias konkari ei ole ollut alkuvuona täydessä terässä ja vyölle onkin kertynyt vain yhdeksän kilpailullista golfkierrosta. Woods kertoo säästelyn johtuneen fyysisistä pikkuvaivoista.

– Toivoisin, että minulla olisi vähän enemmän kierroksia alla, mutta olen paininut joidenkin fyysisten haasteiden kanssa. Haluan säästellä itseäni major-turnauksiin. En halua polttaa itseäni loppuun ennen major-turnauksia, mikä estäisi pelaamiseni niissä, Woods sanoo.

Woods on voittanut The Openin uransa aikana kolmesti vuosina 2000, 2005 ja 2006.

Lue myös:

    Uusimmat