Timanttiliiga jatkaa MTV:llä – monivuotinen sopimus tehty

Wilma Murto venytti mukaan voittotaistoon – ajautui Timanttiliigassa jo kovaan paikkaan 0:50
Wilma Murto hyppäsi viime kaudella Timanttiliigan päätöksessä 471.

Yleisurheilun Timanttiliigaa voi seurata MTV:ltä seuraavat viisi vuotta.

MTV Oy on sopinut yleisurheilun Timanttiliigan esitysoikeuksista yhdessä sarjan kansainvälisistä mediaoikeuksista vastaavan Infrontin kanssa vuosille 2025–2029.

Vuonna 2025 kilpaillaan kaikkiaan 15 osakilpailua huhtikuusta syyskuuhun. Uuden sopimuksen myötä huippuyleisurheilun lähetykset säilyvät MTV Katsomossa ainakin vuoteen 2029 saakka.

– Suomalaisten absoluuttisiin suosikkeihin kuuluva yleisurheilu on todistanut arvonsa keräämällä tänäkin kesänä suomalaiset tiiviisti tv:n äärelle. On mahtavaa, että voimme jatkaa Timanttiliigan kilpailuiden esittämistä myös tulevina vuosina ja tarjota MTV Katsomon urheilutarjonnassa maailman parasta yleisurheilua. Olympiavoittajat, maailmanmestarit ja tietysti suomalaiset kärkinimet takaavat viihdyttäviä yksipäiväisiä kisalähetyksiä”, MTV:n urheiluoikeuksista vastaava Jukka Raatikainen toteaa. 

Viimeiset vuodet Timanttiliigassa ollaan saatu nauttia suomalaisten esityksistä, kun esimerkiksi seiväshyppääjä Wilma Murto, keihäänheittäjä Oliver Helander ja aitajuoksijat Viivi Lehikoinen ja Reetta Hurske ovat päässet näyttämään osaamistaan huippukilpailuissa.

Viime kaudella Wilma Murto nappasi ensimmäisen voittonsa Timanttiliigassa, kun hän ylitti 480 Lontoossa.

Tälläkin kaudella Timanttiliigan osakilpailuja on vielä jäljellä muutama kappale. Luvassa on tiiviissä paketissa lähetyksiä 22.8. Lausannesta, 25.8. Sleesiasta ja 30.8. Roomasta. Kausi huipentuu 13.–14. syyskuuta Brysselin kaksipäiväisiin finaaleihin. 

Kaikki lähetykset ovat katsottavissa suorana ja suomeksi selostettuna MTV Katsomosta, MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lisäksi Brysselin finaalien toisen kisapäivän lähetystä seurataan MTV Subilla 14.9. kello 21.00 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat