Todella harvinainen tuomarivihellys Ilveksen ottelussa – pöytään lyötiin varsinainen täyskäsi: kaksi rankkaria ja tuplajäähy!

Tampereen Ilveksen viimeisessä CHL-alkusarjakamppailussa nähtiin todella harvinainen tuomariratkaisu.

Ilves-hyökkääjä Samuli Ratinen karkasi toisessa erässä läpiajoon. Rouen-puolustaja Sacha Guimond kampitti Ratisen ensin puolustussiniviivan kohdalla. Läpiajotilanteen jatkuttua Guimond kippasi Ratisen toistamiseen hyökkäysalueella.

Tuomarit laittoivat pöytään melkoisen kimaran: Ilvekselle tuomittiin tilanteesta ensin kaksi rangaistuslaukausta.

Koska Ilves ei onnistunut rangaistuslaukauksissa, tuomittiin tilanteessa vielä kummastakin kampista kahden minuutin rangaistus CHL:n sääntöjen mukaan. Rankkaria kävivät kokeilemassa Ratinen ja Emil Järventie. Ranskalaisseura voitti ottelun lopulta 6–1.

Ilveksen pelit jatkuvat CHL:n pudotuspeleissä. Rouen jäi alkusarjaan.

Uutista päivitetty 19.10. klo 00:08: Lisätty ottelun lopputulos ja maininta CHL:n jäähysäännöstä.