Tomaatti-kesäkurpitsavuoka

zafin16
zafin16Copyright MTV Oy 2000
Julkaistu 23.04.2001 14:56(Päivitetty 09.02.2005 13:30)
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2-4 tomaattia
  • kuorrutuskastike:
  • 2dl maitoa
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 200g (1 rasia) sulatejuustoa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • (2 valkosipulin kynttä)
  • 1/4 tl mustapippuria
  • öljyä

Leikkaa kesäkurpitsat ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Lado ne öljyttyyn vuokaan. Mittaa kasariin maito, vehnäjauhot ja sulatejuusto kuumenna koko ajan sekoittaen. Kun kastike on tasaista lisää mausteet. Kaada kastike kasvisten päälle. Kypsennä 200°C noin 40min.. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esim. lihan tai kalan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle