TPS:lle todella ruma tappio – Tommi Miettinen näki jo ennusmerkit, eikä puuttunut asiaan

Maalikooste: KalPa - TPS 7:52
Videolla KalPa-TPS-ottelun kaikki maalit.

KalPa ja TPS kohtasivat miesten jääkiekkoliigassa keskiviikkona Kuopiossa, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Tiukasti pudotuspelipaikasta taistelevien joukkueiden välisestä otatuksesta tuli lopulta varsin yksipuolinen näytös, sillä kuopiolaiset latoivat tulostaululle hurjat lukemat: 9–1.

KalPa otti ohjat käsiinsä jo avauserästä lähtien, jossa se karkasi nopeaan tahtiin kolmen maalin karkumatkalle. Toisen erän jälkeen ottelu oli jo lopullisesti ratkennut, kun taululla olivat 7–1-lukemat.

Kotijoukkueen tehokkain nyrkki oli kakkosketju. Hurjassa vireessä oleva hyökkääjä Matyas Kantner iski tehopisteet 2+2. Ketjukaverit Juuso Mäenpää ja Oliver Kapanen puolestaan viettivät kolmen tehopisteen iltaa.

Vieraiden päävalmentaja Tommi Miettinen otti ruman tappion omaan piikkiinsä.

– Minä nostan itse käden pystyyn tästä tappiosta. Epäonnistuin valmistamaan tuon joukkueen tähän peliin. Käytiin vetämässä aamujäät täällä, ja luokattoman surkeaa tekemistä oli siinä. En puuttunut asiaan, vaan luotin ja uskoin, että joukkue ymmärtää, mihin ollaan tultu. Se oli minun mokani, Miettinen totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat