Trumpin varapresidenttiehdokas haukkui "lapsettomat kissanaiset” – Jennifer Aniston jyrähti takaisin

Hollywood-tähti Jennifer Aniston puolustaa Kamala Harrisia ja muita lapsettomia.  

Näyttelijä Jennifer Aniston ottaa kantaa kohun aiheuttaneeseen keskusteluun tukeakseen Yhdysvaltain presidenttiehdokas Kamala Harrisia ja muita, jotka ovat joko tahattomasti tai omasta tahdosta lapsettomia. 

Republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin varapresidenttiehdokas J.D Vancen vuonna 2021 lausuma kommentti lapsettomista on lähtenyt viraaliksi. 

Mies kommentoi Fox Newsin haastattelussa kolme vuotta sitten suorasukaisesti demokraattipuolueen johtoa, jossa nykyinen presidenttiehdokas Harris on. 

– Demokraatteja johtaa joukko lapsettomia kissanaisia, jotka ovat onnettomia heidän omassa elämässään ja valinnoissaan, joita ovat tehneet, joten he haluavat tehdä myös muista onnettomia. Se on vain fakta, jos katsot vaikka Kamala Harrisia, Pete Buttigiegia ja AOC: ta.

– Demokraattien koko tulevaisuus on sellaisten käsissä, joilla ei ole omia lapsia. Mitä järkeä siinä on, että olemme luovuttaneet maan ihmisille, joilla ei ole suoraa osuutta siihen? Mies kommentoi ja jatkoi, että ne, joilla todella on lapsia, ovat ihmisiä, joilla on suorempi osuus tämän maan tulevaisuuteen.

Anistonille miehen kommentit olivat liikaa. Tähti jakoi miehen haastatteluvideon Instagramin tarinat -osiossa, jonka yhteydessä hän kirjoitti toivovansa, ettei Vancen oma tytär joudu kohtamaan lapsettomuutta. 

– Voin vain sanoa sen, että rukoilen, että tyttäresi on riittävän onnekas, jotta hän voi kantaa oman lapsen jonain päivänä. 

– Toivottavasti hän ei joudu hedelmöityshoitoihin, tähti kommentoi. 

Aniston kertoi vuonna 2022 Allure-lehden haastattelussa omasta rankasta lapsettomuudestaan. 

– Kävin läpi rankkoja hedelmöityshoitoja, join kiinalaista teetä, tein vaikka ja mitä. Olisin antanut mitä tahansa, jos joku olisi sanonut minulle – tee itsellesi palvelu ja pakasta munasolujasi. Et vain ajattele sitä. Tässä sitä ollaan ja se laiva on seilannut ohitseni, tähti kertoi.

Lähde: E! Online

Lue myös:

    Uusimmat