TTK-kauden ensimmäisen kymppirivin napannut Bess herkistyi kyyneliin lähetyksen jälkeen: "En halua, että tämä loppuu ikinä"

Näin syntyi Bessin ja Marko Keräsen täyden kymppirivin koreografia 0:39
Näin syntyi Bessin ja Marko Keräsen täyden kymppirivin koreografia

TTK-kauden ensimmäinen kymppirivi sai Bessin puhkeamaan kyyneliin. 

Seitsemännessä Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksessä tähtiparit sukelsivat musikaalien maailmaan. Bess ja tähtiopettaja Marko Keränen matkasivat vauhdikkaalla quickstepillään 1920-luvun Berliiniin Liza MinellinCabaret-kappaleen siivittämänä.

Tähtiparin hyväntuulinen esitys teki tuomaristoon lähtemättömän vaikutuksen, ja he pokkasivatkin siitä kauden ensimmäisen kymppirivin. Bess kuvaili lähetyksen jälkeen MTV Uutisille pistesaaliin tuntuneen uskomattomalta.

Todella kiitollinen ja ihan superhyvä fiilis. Ihan äärettömän hyvä fiilis. Olin, että miten? Mitä täällä tapahtuu? hän iloitsi.

Keränen komppasi tähtioppilastaan ja huomautti, että he nappasivat kymppirivinsä kaiken lisäksi teemajaksosta. 

– Tykkään teemajaksoista niin paljon, ja jos niissä onnistuu, niin jes! Koen teemajaksot niin, että myös teemassa täytyy onnistua. Se ei ole pelkkä tanssi, vaan mukana täytyy olla teema. (Onnistuminen) tuntuu opettajalle entistä paremmalta, kun mukana on ollut ekstrataso, Keränen sanoi.

– Miten minä puhun näin asiallisesti? Ihan hiton hyvältä tuntuu! hän jatkoi. 

Bess liikuttui lähetyksessä kyyneliin kuullessaan, miten korkeat pisteet hän ja Keränen tanssistaan saivat. Kyyneleet nousivat laulajan silmiin myös lähetyksen jälkeisessä haastattelussa, kun hän puhui tilanteessa purkautuneista tunteistaan.

– Olen ihan itkupilli, alan itkemään nytkin, hän sanoi.

– En halua, että tämä loppuu ikinä, minulla on ollut niin kivaa!

Tulevana sunnuntaina luvassa on Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys, jossa tehdään hyvää ja kerätään rahaa suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Roosa nauha -lähetyksessä tähtiparit tanssivat jo kertaalleen tanssitun lajin uudella koreografialla. Bess ja Keränen tanssivat rumban kappaleenaan Ylva Harun Oikeiden luona.

– Se on voimaannuttava biisi ja ylistyslaulu ystävyydelle ja turvaverkolle, missä ihminen saa olla ja mistä saa tuen silloin, kun ei itse jaksa. Toivottavasti emme itse itke tanssin aikana. Koreografia on biisilähtöinen, Keränen kertoi.

Bessin mukaan hän liikuttui kyyneliin kappaleen kuullessaan.

– Herranjumala, miten kaunis kappale, hän summasi.

Yllä olevalla videolla Keränen ja Bess kertovat, miten heidän täyden 30 pisteen koreografiansa syntyi.

Lue myös:

    Uusimmat