TTK-kisasta pudonnut Mika Saukkonen ylistää tähtiopettajaansa: "Kaivanut minua montun reunalta joka maanantai"

TTK-kisasta pudonnut Mika Saukkonen: "Potentiaalini on saavutettu" 2:30
Katso Mika Saukkosen ja Liisa Setälän pudotuksen jälkeisiä tunnelmia videolta.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksen päätteeksi kotiin lähtivät Mika Saukkonen ja Liisa Setälä. Pari kertoi tunnelmiaan MTV Uutisille pudotuksen jälkeen.

Seitsemännessä Tanssi Tähtien Kanssa -lähetyksessä tanssittiin musikaaliteeman siivittämänä. Lähetyksen päätteeksi nähtiin jälleen pudotus, ja tällä kertaa kotimatkalle joutuivat Mika Saukkonen jaLiisa Setälä

Pari kertasi tunnelmiaan MTV Uutisille pudotuksen jälkeen. 

– Minulla on ihan huipputunnelmat. Kyllähän tässä nyt varmaan kaikki näkevät, että potentiaalini on saavutettu, mitä oli saavutettavissa. Olen ollut yhdeksän viikkoa Liisan kanssa mukana tässä. En olisi ikinä uskonut, että olemme näin pitkään mukana tässä. Mutta kiitos Suomen kauneimman ja parhaimman opettajan. Hän on kaivanut minua montun reunalta joka maanantai, Saukkonen kertoi pudotuksen jälkeen. 

– Hyvät fiilikset. Olemme todella kiitollisia, että olemme päässeet näin pitkälle. Meillä on ollut ihana reissu, Setälä jatkoi. 

Ensi viikon sunnuntaina 27. lokakuuta luvassa on Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys, jossa tehdään hyvää ja kerätään rahaa suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä tähtiparit tanssivat jo tanssitun lajin uudella koreografialla. Tuolloin kukaan ei joudu jättämään kisaa, vaan tuomareiden antamat pisteet yhdistetään suoraan seuraavan viikon tuomari- ja yleisöpisteisiin.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat