TTK-treenit alkoivat! Gogi Mavromichalisilta taidonnäyte: "Valmis"

Uudet tähtiparit ovat aloittaneet harjoittelun Tanssii Tähtien Kanssa -kautta varten.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uuden kauden tähtiparit ovat korkanneet treenisalin ja aloittaneet harjoittelun syksyn ensimmäistä suoraa TTK-lähetystä varten. TTK-kausi alkaa MTV:llä esittelyjaksolla sunnuntaina 1. syyskuuta, ja ensimmäinen suora lähetys tanssitaan  sunnuntaina 8. syyskuuta.

Kia Lehmuskosken tähtioppilaana nähtävä toimittaja Gogi Mavromichalis julkaisi maanantaina Instagram-tilillään treenisalilla kuvatun videon, jossa hän esittelee tanssitaitojaan.

– Valmis, Mavromichalis kirjoittaa ytimekkäästi mustavalkovideonsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös laulaja Arja Koriseva ja hänen tanssinopettajansa Valtteri Palin iloitsevat somessa TTK-treenien alkamisesta.

– Ensimmäisen päivän treenit aloitettu vauhdikkaasti! Hypätkää kyytiin, sillä vauhti tulee kiihtymään, Palin kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Artisti Isaac Sene julkaisi Instagram-tililleen kuva- ja videokimaran, johon on taltioitu tunnelmia TTK-treenisalilta. Julkaisun ensimmäisessä kuvassa Sene ja hänen tanssinopettajansa Kastanja Rauhala poseeraavat parketilla. 

– Eka päivä TTK-treenejä takana!! Fiilis on..., Sene kirjoittaa erilaisten emojien saattelemana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Tanssinopettaja Matti Puron  johdolla tanssin saloihin tutustuva pika-aitajuoksija Annimari Korte tunnelmoi treenien alkamista päivää etukäteen.

– Huomenna alkaa Tanssii Tähtien Kanssa -treenit vihdoinkin! Minulla ei ole minkäänlaista tanssi- tai esiintymiskokemusta, mutta onneksi on huippu opettaja. Nollasta on suunta vain ylöspäin, Korte kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gogi Mavromichalisin ja Kia Lehmuskosken, Arja Korisevan ja Valtteri Palinin,  Isaac Senen ja Kastanja Rauhalan sekä Annimari Korten ja Matti Puron lisäksi TTK:n 17. kaudella parketin valloittavat juontaja Niina Lahtinen ja Sami Helenius, Salatut elämät -tähti Sami Uotila ja Claudia Ketonen, juontaja Susani Mahadura  ja Mikko Matikka, artisti Olli Halonen ja Kerttu Nieminen, näyttelijä Linnea Leino ja Anssi Heikkilä, artisti Bess ja Marko Keränen sekä urheilutoimittaja Mika Saukkonen  ja Liisa Setälä

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 1. syyskuuta esittelyjaksolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäinen suora lähetys sunnuntaina 8. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat