Tuhoisa puoliaika: hattutemppu entistä seuraa vastaan 34 minuutissa

Hattutemppu yhteen puoliaikaan – Benfican Joao Mario latoi kolme reppua Interin verkkoon 45 minuutissa 2:40

Portugalilaisen Benfican jatkohaaveet jalkapallon Mestarien liigan D-lohkosta ovat jo kuivuneet, mutta joukkueen hyökkääjän Joao Marion menoa se ei Lissabonissa hidastanut.

Kaikkiaan kolmella kaudella Interiä edustanut Mario rokotti keskiviikkoillan kotiottelussa vanhaa seuraansa ensimmäisen puoliajan aikana kolmesti. Osumat syntyivät ensimmäisen 34 minuutin aikana.

Viimeisimmällä Inter-kaudellaan 2018-2019 Mario pelasi milanolaisten paidassa 20 ottelua ja teki yhden maalin.

Osumat olivat 56 A-maaottelussa kolme maalia tehneelle Mariolle Mestarien liiga -kauden ensimmäiset.

D-lohkosta jatkopaikan on Interin lisäksi varmistanut Salzburgin kanssa maalittomaan taukotilanteeseen tänään edennyt Real Sociedad.

Otsikkoa muokattu kello 23.35. Tarkennettu Marion hattutempun aikaikkunaa 34 minuuttiin.