Tuttu hahmo tekee paluun Salkkareihin – tässä on Magnus Mustavaara

Leevi Rapeli näyttelee Salatut elämät -sarjassa Magnus Mustavaaraa.

Salatut elämät elämät -sarjaan saapuu hahmo vuosien takaa, kun viimeksi pikkupoikana sarjassa nähty Magnus Mustavaara paukkaa takaisin Pihlajakadulle. Magnusta hyppää esittämään Leevi Rapeli.

Rapeli on näytellyt pienestä pitäen. Hän esiintyi pikkupoikana lapsiteatterissa, jonne hän päätyi siskonsa kautta. Lisäksi hän on viettänyt useamman kesän kesäteatterissa esiintyen. Nyt Rapeli käy lukiota teatteri- ja medialinjalla.

Magnus on Salkkareista jo poistuneiden Monica Mustavaaran ja Jiri Viitamäen poika ja asunut viime vuodet Espoossa äitinsä ja tätinsä kanssa. Rapeli kertoo, että Magnus on tätä nykyä fiksu, suorasanainen ja sarkastinen miehenalku.

– Mutta hän myös välittää perheestään tosi paljon. Hänellä on hyvä huumorintaju, Rapeli kuvailee hahmoaan.

Rapeli päätyi Salattuihin elämiin samalla tavalla kuin sarjaan tovi sitten saapunut Akseli Sarvilinna: Elmeri Ylä-Raution kautta. Ylä-Rautio esittää Salkkareissa Matias Kajanderia.

– Elmeri hommasi minulle täältä koe-esiintymisen, ja täällä sitä nyt ollaan, Rapeli sanoo.

Rapeli aloitti työt Salatuissa elämissä tammikuun loppupuolella. Työ suosikkisarjassa on ollut hänelle mieluisa.

– Onhan tämä nyt aika siisti juttu tulla tänne, ei moni saa tällaista mahdollisuutta. Tämä porukka on ihan supermukava ja täällä on otettu tosi hyvin vastaan. Tänne tekee mieli tulla joka päivä, hän kertoo työstään.

Entä onko Rapelin täytynyt opetella tai omaksua rooliaan varten jotain?

– No uusi hiustyyli, siihen on pitänyt tottua. Ja silmälasien käyttäminen, hän nauraa.

– Kameranäyttelemiseen on pitänyt alkaa sopeutumaan, koska olen tehnyt aina lavanäyttelemistä, ja sehän on tosi erilaista. Mutta sanoisin, että tehdessä oppii, hän jatkaa.

Rapeli on saanut sarjassa vuodesta 2020 saakka työskennelleeltä ystävältään Elmeri Ylä-Rautiolta käsitystä siitä, millaista sarjan mukanaan tuoma näkyvyys on. Hän veikkaa, ettei näkyvyys tule muuttamaan hänen elämäänsä erityisemmin.

– Jos minut nyt tunnistetaan, niin ihan kiva vaan, hän toteaa.

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat