Tuuli Mattila poistuu Salkkareista – yksi asia lähdössä tuntui erityisen haikealta

Susu karistaa Pihlajakadun tomut kengistään.

Salatuissa elämissä koittaa jäähyväisten aika, kun Susu hyvästelee perheensä ja muuttaa takaisin Keravalle. Samalla ovenavauksella sarjasta poistuu myös Susua esittävä näyttelijä Tuuli Mattila, joka kertoo MTV Uutisille lähdön juontavan juurensa hänen haluunsa tehdä erilaisia näyttelijäntöitä.

Mattila kehuu Salkkareiden olleen hänelle ihana työpaikka, jonka yhteisöllisyys on tuntunut ainutlaatuiselta. Näin ollen sarjasta lähtemiseen liittyy haikeutta. Erityisen haikealta hänestä tuntui jättää hyvästit ruutulapsilleen Elmeri Ylä-Rautiolle ja Sofia Lehtiselle, joiden äitiä hän on näytellyt neljän vuoden ajan.

– He olivat lapsia tullessaan tähän sarjaan, ja nyt toinen on teini ja toinen täysi-ikäinen. On hullua ajatella, että olemme (Konsta Hietasen kanssa) näytelleet neljän vuoden ajan heidän vanhempiaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mattilan mukaan maiseman vaihtamiseen liittyy kuitenkin myös tietynlaista vapauden tunnetta. 

– Se on aika tervetullutta myös, hän hymyilee. 

Mattila kehuu Salattujen elämien olleen loistava koulu kameranäyttelemisen saloihin.

– Olen oppinut ihan valtavasti, ja olen tosi kiitollinen, että Marko Äijö valitsi minut tähän rooliin. Tämä on ollut kaiken kaikkiaan hieno juttu.

Mattila ei torppaa ajatusta siitä, etteikö Susu voisi vielä jonain päivänä palata takaisin Pihlajakadulle. 

Mattila on jäänyt muistelemaan lämmöllä Salkkareiden tammikuussa vietettyjä 25-vuotisjuhlia, joissa hän tapasi valtavan määrän sarjan faneja. Lisäksi hänen mieleensä on piirtynyt eräs toinen hetki, kun hän kohtasi sarjan fanin kauppakeskuksen vessassa.

Kyseinen fani kertoi äitiyslomalta palanneelle Mattilalle olevansa iloinen siitä, että Susu oli palannut sarjaan. 

 – Se oli tosi sydäntälämmittävää, Mattila muistelee.

Salatut elämät ma-pe MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat