Tv-juontaja jyrähti Kamala Harrisin menneisyyttä koskevasta somekeskustelusta – julkaisi Melania Trumpin alastonkuvan

Tv-juontaja Ana Navarro julkaisi Melania Trumpin alastonkuvan puolustaakseen Kamala Harrisia.

The View -keskusteluohjelman juontaja ja CNN:n politiikan kommentaattori Ana Navarro julkaisi Instagram-tilillään tulikivenkatkuisen postauksen, jossa hän tylyttää Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harrisinparisuhdehistoriaa arvostelleita republikaaneja. Navarro liitti postaukseensa kaksi kuvaa, joista ensimmäisessä presidenttiehdokas Donald Trumpin puoliso Melania Trump poseeraa alasti.

Navarron postauksen toisessa kuvassa Donald ja Melania Trump poseeraavat seksuaalirikollisten, edesmenneen miljardöörin Jeffrey Epsteinin sekä  Ghislaine Maxwellin kanssa. Kuva on vuodelta 2000.

– Jotkut republikaanit esittävät televisiossa ja sosiaalisessa mediassa ilkeitä seksuaalisia kommentteja Kamala Harrisista ja haluavat tehdä hänen deittailuhistoriastaan ​​ongelman. Tämä maa ansaitsee keskustelun todellisista ongelmista, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin. Mutta haluatte tehdä tästä ongelman? Antakaa tulla, Navarro kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– En ole koskaan nähnyt alastonkuvia Kamala Harrisista tai hänen puolisostaan. Kamala ei ole koskaan juhlinut seksuaalisten saalistajien kanssa, Navarro kirjoitti ja jatkoi olevansa valmis menemään asian suhteen niin alas kuin on tarpeen.

Navarron postaus juontaa juurensa somekeskusteluun, jossa on kritisoitu Harrisin seurusteluhistoriaa. Page Sixin mukaan äärioikeistolaiseksi mielletty aktivisti Laura Loomer julkaisi aiemmin alatyylisen X-postauksen, jossa hän väitti Harrisin edenneen urallaan reittä pitkin. X-julkaisu on nyttemmin poistettu.

Navarron lisäksi muun muassa räppäri Cardi B on julkisesti puolustanut Harrisia seurusteluhistoriakeskustelussa.

Lue myös:

    Uusimmat