UFC-ottelijaa epäillään vakavista rikoksista – naisen kauhunhetket jatkuivat 13 tunnin ajan

Vapaaottelujärjestö UFC on katkaissut sopimuksensa 33-vuotiaan ottelijan Casey Kenneyn kanssa sen jälkeen, kun yhdysvaltalainen pidätettiin viime viikolla vakavien rikosepäilyjen takia.

Phoenixin poliisi pidätti 33-vuotiaan Kenneyn viikko sitten perjantaina epäiltynä heinäkuussa tapahtuneesta naisystävänsä vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä. Tapaus tuli poliisin tietoon, kun uhrin äiti syytti Kenneya rikoksista sosiaalisen median julkaisussaan.

Tuolloin Kenneyn pahoinpitelemä nainen tarvitsi ensihoitajien apua vammoihinsa, mutta poliisi ei saanut yhteyttä epäiltyyn.

Kenney joutuu nyt syytteeseen vakavista rikoksista, joista saattaa seurata jopa 12 vuoden vankeusrangaistus. Hänen epäillään kidnapanneen naisen. Tämän jälkeen Kenney oli uhrin mukaan myös kuristanut, läpsinyt, pukannut päällä ja purrut häntä.

Nainen oli saanut ruhjeita huuleensa, käsivarsiinsa ja kaulaansa. Pahoinpitely oli jatkunut 13 tunnin ajan. Naisen yrittäessä poistua asunnosta, pahoinpitely oli alkanut uudelleen. Kenney oli myös uhannut ampua naisen äitiä päähän, jos tämä tulee asunnolle.

Kenney ei ole otellut vuoden 2021 viimeisimmän tappionsa jälkeen, mutta on ollut edelleen sopimuksessa UFC:n kanssa. UFC on nyt toimittaja Damon Martinin kanssa päättänyt sopimuksensa ottelijan kanssa.

– UFC:n toimihenkilöt vahvistivat, että Casey Kenney on vapautettu yhteistyöstä, Martin kertoi X-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat