UFC-ottelijalta hyytävä julkaisu: Asemiehet tulittivat – "Lapseni melkein menettivät isänsä"

Yhdysvaltalainen UFC-ottelija Ramon Taveras kertoo, että joukko aseistettuja miehiä yritti ampua häntä.

Taveras, 30, julkaisi sosiaalisessa mediassa turvakamerakuvaa välikohtauksesta, joka tapahtui viime viikon maanantaina hänen äitinsä talon ulkopuolella Jacksonvillessä Floridan osavaltiossa.

Videolla ohi ajaa auto, josta näytetään avaavan tuli, kun Taveras poistuu asunnosta.

– Maanantaina 29.7.2024 kello 22.05 joukko aseistettuja miehiä ajoi luokseni äitini kodin luona ja yritti viedä henkeni, Taveras kirjoitti ja kertoi selvinneensä onneksi vammoitta ja kyenneensä puolustautumaan.

Taveras menetti aiemmin veljensä aseväkivallan seurauksena vuonna 2019.

– Hänen tappajiaan ei ole saatu vielä kiinni. Nyt löydän itseni lähes samasta tilanteesta.

– Perheeni tuntee olonsa turvattomaksi ja pelkään lasteni puolesta, jotka melkein menettivät isänsä, henkilön, joka yrittää muuttaa heidän elämänsä. 

"Olen muuttunut"

Taveras ilmoitti ampumisesta Jacksonvillen poliisille. 

– He olettivat, että olin kohteena "jengiväkivallan" tai aiheuttamani ongelman takia. En kuitenkaan häiritse ketään, keskityn omiin asioihini, uraani ja perheeseeni.

– Kukaan ei ole täydellinen, ja jokaisella on menneisyys. Olen kuitenkin muuttunut merkittävästi siitä, mikä olin 10 vuotta sitten.

"Pakko lähteä"

Jacksonvillessä tilastoitiin BBC:n mukaan viime vuonna 157 murhaa, joista 123 ammuskelemalla. Taveras aikoo muuttaa kaupungista pois.

– On surullista, että rakastan kaupunkiani niin paljon, mutta minun on silti pakko lähteä.

– Tämä on kaupungissani jokapäiväistä todellisuutta; en ole ensimmäinen enkä tule olemaan viimeinen.

Taveras ylsi lajinsa huippuorganisaatio UFC:n ottelijaksi viime vuonna haastajasarjan kautta. Kääpiösarjan mies voitti ensimmäisessä UFC-matsissaan tammikuussa Serhiy Sideyn, eikä Taveras ole sen jälkeen otellut.

Lue myös:

    Uusimmat