Ulosajo vesitti Pelicansin vahvan alun ja vanha tähti puraisi kirpaisevasti – CHL:stä silti maittava voitto

Lahden Pelicans kukisti tshekkiläisen Pardubicen keskiviikon CHL-kierroksella maalein 3–2.

Vierasjoukkue Pelicans sai otteluun erinomaisen alun. Lubos Horky ja Johannes Johannesen onnistuivat kumpikin maalinteossa 30 sekunnin sisällä toisistaan ja Pelicans siirtyi 2–0-johtoon reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen.

Vahva alku suli kuitenkin vielä samaisen erän aikana. Konsta Hirvonen sai laitataklauksesta 5+20 minuutin pelirangaistuksen ja Pardubice tälläsi ylivoimalla kaksi maalia. Jälkimmäisestä maalista vastasi Pardubicen Jiri Smejkal, joka loisti Pelicans-paidassa kaudella 2021-22.

Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserässä, kun Horky onnistui ohittamaan Pardubicen maalilla pelanneen Roman Willin toistamiseen. Näin ollen Pelicans voitti 3–2.

Voiton myötä Pelicans nousi CHL:n sarjataulukossa 14:nneksi. Jatkoon etenee 16 parasta joukkuetta.