UMK-artistit vuotivat jälleen etukäteen nettiin – Töllötuomareilta sataa kritiikkiä: "Yle, nyt skarpatkaa"

UMK-artistit vuotivat jälleen etukäteen nettiin – Töllötuomareilta sataa kritiikkiä: "Yle, nyt skarpatkaa" 4:02
Töllötuomarit pohtivat, kuka säväyttää viisulavalla ja heittävät kritiikkiä Ylen suuntaan.

UMK-artistit esiteltiin eilen keskiviikkona 10. tammikuuta, mutta ne vuotivat nettiin myös tänä vuonna etukäteen.

Uuden Musiikin Kilpailun finalistit julkaistiin eilen ja paikasta Malmön Euroviisuihin kisaavat Cyan Kicks, SexmaneSara SiipolaJesse MarkinWindows95man, Sini Sabotage sekä Mikael Gabriel ja Nublu. UMK-artistien kappaleet julkaistaan vuorotellen järjestyksessä, aina tästä päivästä lähtien.  

Uuden Musiikin Kilpailun finaali kamppaillaan 10. helmikuuta Nokia Arenalla Tampereella.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula ovat hämmästyneitä siitä, kun jälleen tänä vuonna UMK-artistit vuotivat julkisuuteen jo hyvissä ajoin ennen julkistuspäivää. Myös pätkiä UMK-kappaleista on vuotanut julkisuuteen. 

– Yle, nyt skarpatkaa! Utula huudahtaa.

Kaksikko pohtii, että tämä on markkinointikikka ja huono sellainen. Töllötuomarit kertovat, kuinka medioilla on tarkat embargot julkaisujen suhteen. 

– Me menemme lehdistötilaisuuteen ja siellä sanotaan tarkkaan, että kello 20 jälkeen saa vasta julkistaa artistit, Lintunen hämmästelee.

– Meille kerrotaan, että on tosi tarkkaa ja Ylellä itse sössitään tämä. Ei enää tällaista markkinointikikkaa, tämä on nyt nähty – jos tämä on sellainen. Tästä on tullut tosi paljon kritiikkiä, Utula jatkaa.

Yllä olevalla videolla kaksikko kertoo, kenet artistit nimesivät kovimmaksi vastustajaksi.

Töllötuomareissa puidaan myös Ensitreffit-parin eroa sekä ääneen pääsevät myös muun muassa Käärijä ja Behm. Katso koko Töllötuomareiden uusin jakso!

Lue myös:

    Uusimmat