Uskaltaisitko tähän kyytiin? Filippiiniläinen huvipuisto on valtava sosiaalisen median sensaatio

Vierailisitko tällaisessa dinosauruspuistossa?

Filippiineillä sijaitsevasta huvipuistosta levinneet videot ovat keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja sosiaalisessa mediassa.

Kyseessä on The Dinosaur Island Clark –niminen teemapuisto, joka sijaitsee Filippiinien Pampangassa.

Videomateriaalin perusteella teemapuiston vierailijoita pelotellaan hätkähdyttävän aidon tuntuisilla robottidinosauruksilla.

– Miten nuo näyttävät aidommilta kuin Jurassic Parkin dinosaurukset Universalin Studioilla? Eräs videon nähnyt käyttäjä pohtii.

Moni muukin yhtyy käyttäjän mielipiteeseen. Yhdysvaltalaiset ja eurooppalaiset huvi- ja teemapuistot kalpenevat filippiiniläiselle vastineelle.

– Kuulkaa, Disneyn ja Universalin pitäisi ottaa oppia tästä. Yhdistelemällä robotiikkaa ja näyttelijöitä on nerokasta, kommentoi eräs.

Eläviä näyttelijöitä

Myös puiston työntekijöitä on pukeutunut esimerkiksi gorilloiksi, jotka hyvin aggressiivisesti eläytyivät rooleihinsa ja säikyttelevät vierailijoita.

– Luulin ensin, että tuo gorilla löi tuota pikkupoikaa etupenkillä, eräs käyttäjä kommentoi.

– Gorilla todella pelästytti minut, enkä ole edes kyydissä mukana, kommentoi toinen.

Teemapuiston sivustolla kerrotaan, että puiston tarkoitus on tarjota opettavaisia kokemuksia vierailijoilleen. Puiston vierailukohteiden kerrotaan olevan lyömätön kohde dinoharrastajille ja seikkailunnälkäisille.

Katso yllä olevalta videolta, millaisesta huvipuistosta on oikein kyse!

Lue myös:

    Uusimmat