Uskomaton pelastusoperaatio, katso kuvat: Puhelintaan poiminut nainen putosi pää edellä jumiin kallionkoloon tuntikausiksi Australiassa

Nuori nainen on joutunut pahaan kiipeliin Australiassa yritettyään noutaa kallionkoloon pudonnutta puhelintaan.

23-vuotias nainen oli vaelluksella Hunter Valleyn alueella Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa Australiassa, kun hän pudotti kännykkänsä kallionlohkareiden väliin.

Yrittäessään noukkia puhelintaan hän liukastui ja putosi pää edellä ahtaaseen koloon, uutisoi muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Myös paikallinen pelastuslaitos kertoo tapauksesta Facebook-sivuillaan.

Aluksi naisen ystävät yrittivät saada jalastaan kiinni jääneen ja pää alaspäin roikkuvan naisen vapautetuksi, mutta kun yritys epäonnistui, he hälyttivät paikalle pelastuslaitoksen. Tässä vaiheessa nainen oli killunut ylösalaisin jo tunnin.

Pelastuslaitos vinssasi ensin yhden 500 kiloa painavan kiven pois tieltä, mutta pelastushenkilöstön oli vielä keksittävä, miten he saisivat naisen pois s-kirjaimen muotoisesta mutkasta.

Pelastustoimi joutui lopulta rakentamaan puusta kehikon, jolla se sai tuetuksi kivenkareet paikoilleen. Nainen saatiin turvaan kaikkiaan seitsemän tuntia kestäneen ahdingon päätteeksi.

– Kymmenen vuoden urallani en ole koskaan kohdannut tällaista tehtävää. Se oli haastava mutta uskomattoman palkitseva, Uuden Etelä-Walesin ambulanssipalvelun ensihoitaja Peter Watts kommentoi tapausta pelastuslaitoksen sosiaalisen median sivuilla.

Uskomatonta kyllä, nainen sai tapahtuneesta vain pieniä naarmuja ja mustelmia, NSW Ambulance kertoi.

Hän ei kuitenkaan onnistunut saamaan puhelintaan takaisin.

– Kiitos tiimille, joka auttoi minua, te olette kirjaimellisesti hengenpelastajia, nainen kirjoitti omassa viestissään.

– Harmi tosin puhelimen puolesta.

Lue myös:

    Uusimmat