Uskomatonta! Maalivahti joutui kenttäpelaajaksi ja teki ilmiömäisen maalin sarjakärjen verkkoon

Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin erityisiä hetkiä lauantain ottelukierroksella.

Raithin vieraaksi matkustanut Arbroath saapui vuoden viimeiseen otteluunsa hyvinkin vajaamiehisenä ja avauskokoonpanon lisäksi mukaan saatiin vain neljä vaihtopelaajaa.

Toisella jaksolla Arbroath joutui vaihtamaan joukkueen kakkosmaalivahtina toimivan Ally Adamsin kentälle kenttäpelaajaksi, kun yksi pelaajista ei kyennyt enää jatkamaan peliä.

Noin 20 minuuttia myöhemmin tapahtui jotain uskomatonta. Adams laukoi nimittäin häntä kohti pomppineen pallon noin 40 metristä upeasti maaliin kaventaen lukemiksi 1–2.

Arbroath sai maalista virtaa ja nousi lopulta 2–2-tasapeliin.

Raith jatkaa tasapelistä huolimatta sarjan kärjessä. Arbroath on sarjassa yhdeksäntenä kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.