Uudenlainen keittotaso kauppoihin: Sisältää ammattikeittiöstä tutun ominaisuuden

Julkaistu 27.10.2015 12:01
Toimittajan kuva

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@teknavi.fi

@digipauli

Gaggenau tuo Suomen markkinoille keittotason, jossa on aikaisemmin lähinnä ammattikeittiöissä käytössä ollut ominaisuus.

Gaggenau 200 -sarjan keittotasot voi jakaa eri lämpöalueisiin, joita voi käyttää yhtä aikaa. Käytössä on kolme lämpötila-aluetta, jotka mahdollistavat keittoastian siirtämisen kuumalta levyltä matalamman lämpötilan alueelle. Keittoalueet mukautuvat eri kokoisille keittoastioille.

Uutuudessa on paistosensori, joka pitää ruuan lämpötilan tasaisena. Booster-toiminnolla voi kiehauttaa tai ruskistaa ruuan tavallista nopeammin. Keittotasossa on kierrettävä säädin, jonka voi irrottaa siivouksen ajaksi.

Uutuustason hinnat alkavat 1600 eurosta.

Tuoreimmat aiheesta

Digi